09
Aug
19

๐Ÿ”ด Scribblings & Scuttlebutt ๎Š

 

๐Ÿ”ด Scribblings and Scuttlebutt Aug 2019 โ€“

 
Link: https://wp.me/pDKwi-9NM
 
My little corner: musings, comments and personal notes. This is probably the closest thing on this blog to a “blog.” I post lots of notes on things not working or behind (with explanations and apologies!). Increasingly, that’s been mostly what it is. Reverse chronological. Comments are open.
โ€“ LizzieB90


Go To: โญ• Earlier Volumes “Scribblings & Scuttlebutt”:

Dec 2018-Jul 2019 https://wp.me/pDKwi-8Mo (Season 6)
Sep 2017-Nov 2018: http://wp.me/pDKwi-5Gh (Season 5)
Jan-Aug 2017: http://wp.me/pDKwi-3S9
Jul-Dec 2016: http://wp.me/pDKwi-3di
Apr-Jun 2016: http://wp.me/pDKwi-2I3
Jan-Mar 2016: http://wp.me/pDKwi-2hK
Oct-Dec 2015: http://wp.me/pDKwi-1Hz
Jul-Sep 2015: http://wp.me/pDKwi-1gs
Mar-Jun 2015: http://wp.me/pDKwi-Vd

 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
5/22/2020

My Workplan

1. Finish Victoria Fenberg script
2. Update list of Blacklisters
3. Update Indexes (I may do this a simpler๐Ÿ’กway)
4. Update โ€œVulnerabilitiesโ€ (Reviews) and โ€œInterrogationsโ€ (Interviews)
5. Do Photo Galleries for the last half of Season 7 (This is what I โค๏ธ)
6. Check YouTube videos to update ๐ŸŽน Songs
7. Update ๐Ÿ”ฅRed Hots๐Ÿ”ฅ ~ on-going
8. Do Setup for Season 8

(Subject to delays due to ๐Ÿฆ )
 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
5/22/2020

Season 7 Unanswered Questions

I finished the list and sent it to Troy Heinritz at The Blacklist Exposed Podcast. He regularly interviews the writers and producers. He emailed me back and said heโ€™s sent it on to Jon Bokenkamp and John Eisendrath, the show creator and showrunner. He said theyโ€™re beginning work again next week.

The point of the list is to make sure they know fans arenโ€™t forgetting certain things, like the scars on Redโ€™s back or the house he blew up to โ€œforget what happened here.โ€ (Who was the little girl with the bubbles?)

The link to the list is here: https://wp.me/pDKwi-atq

โ™ก เซ‚เฝฒโ€ขฬฎอกโ€ข เพ€ โ™ก
 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
5/20/2020

Season 7 Easy-Search Scripts are done โ€“ Almost

 
Iโ€™ve finally(!!) updated the Easy-Search Scripts for Season 7: https://wp.me/pDKwi-9MZ The script for Victoria Fenberg is included, but in itโ€™s raw form. I havenโ€™t finished editing it. Something must have been going on that week. Just looked it up: March 20, a few headlines:

โ‹™ WaPo: U.S. economy deteriorating faster than anticipated as 80 million Americans are forced to stay at home http://wapo.st/39b2VgO
// Already, it is clear that the initial economic decline will be sharper and more painful than during the 2008 financial crisis

โ‹™ Forbes, Bill Frist MD: We May Have 72 Hours To Address The COVID-19 Protective Equipment Shortage http://bit.ly/2QAWoFN

NYT Editorial: How to Avoid Complete Economic Destruction http://nyti.ms/3diiRkN
// To limit mass unemployment, the government needs to provide companies with the money they are temporarily unable to earn.

Yes, those were the scariest days so far. I think I spent most of the week hiding under my bed. It was also the week we finally got our (โ€œIโ€™m not scared of no freaking virusโ€) son to take it seriously. Minnesota where I live is a hot spot and we still havenโ€™t peaked. Two separate models project the Midwest and South to have increases in new infections as states lift their shut-downs.

Iโ€™ve set up a Twitter List on COVID-19 under my @Auriandra account here:

Itโ€™s got all the key researchers, journals, health reporters, government agencies etc. I work hard to keep the list free of questionable information.

โ™ก เซ‚เฝฒโ€ขฬฎอกโ€ข เพ€ โ™ก
 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
4/20/2020

Cross-Posted from โ€œCluesโ€

Iโ€™ll be doing my updates and editing a bit slower for the next month, until this COVID-19 pandemic abates. New York City, where The Blacklist is filmed, is currently the epicenter of the pandemic in the US.
โ‹™ Update: The final episode of Season 7 will beโœจEpisode 7:19โœจ

I know many of you live in countries that are also being hit hard by this dreadful pandemic. My prayers are with you. If youโ€™d like, you can follow me on Twitter under @Auriandra where you may find my Twitter List on COVID-19 useful: http://bit.ly/2JmVsRo. God bless you, my Blacklist family. We are all in this together.
 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
3/28/2020

COVID-19

I know what Iโ€™m going through is not unusual, but for most of last week, I could barely function, which is why I havenโ€™t completed work on the script for 7:11 Victoria Fenberg. I dreaded having even to write the synopsis. I slept through the new episode, but then found I could still put one word in front of another and that felt like an accomplishment. I will try to catch up.

I heard a psychologist on tv this morning saying that itโ€™s grief ~ grief for the loss of normal life. He says everyone is going through it. Iโ€™m glad to have a word to attach to it. Iโ€™m worried. My son is a paramedic in Oregon and is wife is a nurse. I worry most about them. Another son and daughter live here with me and my husband. We are all home as Minnesota is under a shelter in place order now for two weeks.

I am also worried about James Spader and the rest. I feel like I know them, which is a silly thought. I imagine that James and his family made it back to Fargo/Morehead, where Leslie is from. That makes me feel calm. Mostly, I want everyone to be safe and get through this, including anyone who happens to read this.

I do love you.

โ™ก เซ‚เฝฒโ€ขฬฎอกโ€ข เพ€ โ™ก
 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
3/16/2020

Hey, Iโ€™m back!

Wow. What an eventful hiatus, what with impeachment and now a pandemic. Needless to say, Iโ€™ve been spending most of my time Tweeting away as @Auriandra. My record of all things impeachment is on this blog under the ๐Ÿ”ด Trump/Russia/Ukraine tab. Also, if you use Twitter, Iโ€™ve set up a Twitter List on Healthcare, which now is about 90% about COVID-19. The link is https://twitter.com/i/lists/840708428242788352 The list include most of the key researchers and experts as well as organizations and institutions.

In my former life, I worked on the avian flu epidemic. By โ€œworked on,โ€ I mean I was assigned by Mayo Clinic to participate in a number of HHS committees and task forces to improve reporting of cases. Though bird flu was halted in China before it could come here, the work we did should have helped prevent the spread of COVID-19. But that institutional knowledge was lost when Trump/Bolton eliminated most of the people working on it. Such is life.

So as usual, Iโ€™ve not spent much time on this blog. But Iโ€™m back and determined to make up for lost ground.

โ™ก เซ‚เฝฒโ€ขฬฎอกโ€ข เพ€ โ™ก

 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
12/14/2019

Photos in Sidebar

Suddenly, the photos in the sidebar are failing to miniaturize. This is in the CSS code which I canโ€™t fix and, since itโ€™s Saturday, I may not be able to get help until Monday โ€ฆ

 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
11/25/2019

Impeachment

As many of you know, I also have a political Twitter account: @Auriandra. With the huge amount of impeachment news, this has been taking up a lot of my time. I continue to prepare 200 or so photos from screenshots for each episode, but I doubt I will ever be able to do Twitter threads.

I do pick the best 50 or so which I post at the end of each episode. There are a couple of episodes Iโ€™m behind on, but they are usually added to each script before the next episode airs. I love doing photos. Being able to escape the politics when I need to keeps me sane. :)

 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
10/21/2019

Episode Photos

I continue to post photos as I have them at the end of the episodes, but am way behind in terms of building Twitter threads, though I work on these.

I turned to The Blacklist at the start of Season 2 to get my mind off politics, but Iโ€™ve been unable to keep this up with the impeachment becoming so important. I am consumed by it, as youโ€™ll see if you also follow my @Auriandra account. I post many tweets and etc on this site, too at https://wp.me/PDKwi-6Kc (๐Ÿ”ดTrump๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡บRus๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆUkr). These are historic, if sickening, times. I pray for the Kurds and for a future of boring normalcy.

โ€œLife under a good government is rarely dramatic; life under a bad government is always so.โ€ โ€“ Oscar Wilde

โ€” @LizzieB90

 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
10/11/2019

No episode Twitter thread today for 7:1 Louis T Steinhil. No excuses โ€ฆ except maybe โ€ฆ everything. Too much going on. Sorry.

LizzieB90
 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
9/29/2019 โ‹™ Updated 10/5/2019

I updated Twitter Moments!

Permalink: http://wp.me/pDKwi-4Mn
 

Hereโ€™s the new Intro Section:

The links below take you to the story of each episode in series of Tweets with captions. Think of them as a graphic novel with photos.

They string together the photos with captions that I tweet out before each upcoming episode. After Season 5, they replace the Storybook. Itโ€™s too hard to do both and the photo quality on Twitter is simply much better than what WordPress supports.

As of Season 7, Iโ€™ll be using Twitter Mega-Threads which have been formalized by Twitter from a method developed by users. Prior to Season 7, I used Twitter โ€œMoments,โ€ but it is no longer supported on iOS. I canโ€™t set up new Moments but those I already created are still there.

Note: There is a limit of 100 Tweets per Moment, so many episodes require more than one Moment. BUT, all multi-part Moments are linked together. So when you get to then end of the Part A, you just have to click on the connecting link to get to Part B, etc.

Thereโ€™s an exception for a few episodes: for Episode 3:19 Cape May and for Episodes 4:8 through 4:13. I could not add the connecting links for these in the same way. (This is Twitterโ€™s fault not mine!)

I did come up with a workaround though. I added the links in a Comment to the last Tweet in each Moment. So itโ€˜s there but itโ€™s hidden. Click on the last tweet in the Moment to *Select* that Tweet and you will then see the Comment with the link.

 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
9/24/2019

๐Ÿ”ด Thisโ—๏ธโ‹™ Iโ€™ll be doing tweetstorms of 8 episodes of #TheBlacklist:
Th 6:9 Minister D
F 6:11 Bastion Moreau
Sa 6:12 Bastian Moreau 2
Su 6:14 Osterman Co.
M 6:19 Rassvet
T 6:20 Guillermo Rizal
W 6:21 Anna McMahon
Th 6:22 Robert Diaz (1)
F 6:22 Robert Diaz (2)

Iโ€™ll start each day between noon and 1:00pm CT

โ™ก เฝฒโ€ขฬฎอกโ€ข แคข เพ€ โ™ก
 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
8/12/2019

Updates for Season 7

Iโ€™ve been busy updating the site for Season 7. Youโ€™ll see a lot of frameworks without data in them yet.

I also updated the song files, replacing youtube links that had gone dead with ones that work. Itโ€™s a problem with youtube that links go bad. I try to go through them once a year. Also I noticed that in the post version of the list of All Songs, the last third of Season 4 was missing, so I fixed that.

As usual, itโ€™s been a humbling experience to find my many mistakes and Iโ€™m sure there are other things I missed. There are too many links in Black Sites for me to check them all but I do add new ones and mark them with ๎Š.

Speaking of which, thereโ€™s a new timeline by Britt Lawrence under Intel and Analysis, and new articles are appearing for Season 7 that Iโ€™m in the process of adding under Vulnerabilities (Reviews), Interrogations (Interviews), and News.

Please leave a comment below if you see anything major I need to fix.

Thanks
โ™ก เฝฒโ€ขฬฎอกโ€ข แคข เพ€ โ™ก

 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
 
8/9/2019

Just Setting Up for Season 7

There be glitches.

โ™ก เฝฒโ€ขฬฎอกโ€ข แคข เพ€ โ™ก
 
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚

 
 

เผบ โ™ค โŠฐ ๐Ÿ”ด โŠฑ โ™ค เผป
 
 


1 Response to “๐Ÿ”ด Scribblings & Scuttlebutt ๎Š”


  1. 06/08/2020 at 5:18 pm

    Awesome! Its truly awesome post, I have got much clear idea regarding from
    this article.

    Like


Screened for abusive language. Courtesy expected.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


โ™ค A Blog about the NBC Series

This slideshow requires JavaScript.

Blacklist Exposed Player


๐Ÿ”ด PRESS TO START A PODCAST
(Then open a new tab for BlacklistDCd. Donโ€™t use back button)

Blog Stats

  • 1,033,943 hits

Google Translate

Thank you, everyone โ™กโ™คโ™ก

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฝ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ถ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ถ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ง ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ถ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฒ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ถ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฝ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡น๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ผ

Blog posts (๎Š= updated)

โ™ค Blog Structure (๎Š= update)

๎ŠCLICK๎Š to Enlarge